Skip to content

Core Tri Team Training

Training met ondersteuning van CoachTIMING

Afgelopen zaterdag werd onder leiding van Ronald Stolk weer getraind met het Core Tri Team op het Velodrome Amsterdam. Naast een intensieve verzorgde training maakt Ronald van deze gelegenheden gebruik om de CoachTIMING software i.c.m. de daar beschikbare hardware van MYLAPS Sports Technology te testen.

De CoachTIMING software connect via het locale wifi-netwerk en de CoachLINK aan de verschillende decoders waarna er in de software een eigen profiel kan worden aangemaakt die naar wens is in te stellen. Zo kan met naast ronde tijden ook sectie tijden zien, opnemen en opslaan om deze na de training te analyseren. Deze profielen zijn naar elke wens in te stellen, ook per trainingsaccommodatie of locatie.

De gegevens, die razendsnel “live” worden getoond, zijn na afloop snel te delen met de groep aan atleten zodat deze snel en overzichtelijk hun eigen training kunnen inzien om eventueel te vergelijken met de vorige training. Deze waardevolle inzichten zijn een meerwaarde voor de verdere ontwikkeling van de sporters.

CoachTIMING is er voor iedere coach en trainer die professionele timing ondersteuning zoekt voor het optimaal begeleiden van zijn team of atleet. Ben je geïnteresseerd of zou je graag meer informatie willen ontvangen? Stuur dan een mail naar coachsuite@studio2.nl of kijk op www.coachsuite.nl